Spotify, etraftaki en popüler müzik akışı uygulamalarından biridir. Ancak uygulamadan sıkıldıysanız veya farklı bir hizmet kullanmaya başlamak istiyorsanız Spotify hesabınızı sadece birkaç dakikada silebilirsiniz.
Spotify da hesap silme sonrası, mevcut kullanıcı adınızı gelecekte yeni bir hesap için kullanamayacaksınız. Ayrıca kitaplığınıza kaydedilen tüm müziklerle birlikte çalma listelerinize erişiminizi kaybedersiniz.
Spotify hesabınızı silmek için bir internet tarayıcısı kullanmanız gerekecek. Telefondan spotify hesap silme işlemine izin vermiyor.
Spotify Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Spotify kalıcı hesap silme için 2 farklı yöntemi inceleyebilirsiniz:
Spotify Hesap Silme Linki
Oturum açtıktan sonra, spotify hesap silme link tıklayarak Hesabı Kapat sayfasına gidin ve yeşil “Hesabımı kapat ve verilerimi sil” düğmesini tıklayın.

Spotify Premium Hesap Silme Adımları
Hesabınızı silmeden önce Spotify Premium’a abone olmadığınızdan emin olun. Öyleyse önce aboneliğinizi iptal edin — yalnızca “ücretsiz” Spotify kullanıcılarının hesaplarını silmesine izin verilir.
1. Herhangi bir web tarayıcısında Spotify web sitesini açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Sağ üstteki profil fotoğrafınıza tıklayın ve “hesap”a basınız.
3. Hesap genel görünümü alanına sizi yönlendirir. Sol taraftaki listeden “mevcut planlar” alanına tıklayın.
4. Sayfayı en aşa sürükleyin ve “premium’u iptal et” butonuna tıklayın.

5. Hesap silme adımlarını uygulayın, “İptal işlemi için devam et”e tıklayın ve hangi verileri kaybedeceğinizi anladığınızı onaylayın.

6. Spotify size bir e-posta gönderecek. Bu e-postayı açın ve içindeki Hesabımı Kapat bağlantısını tıklayın.
Bu bağlantıya tıkladığınızda, spotfy hesap silme işlemi tamamlanır. Tamamen silmeleri bir hafta sürer.
Ayrıca size “yeniden etkinleştirme bağlantısı” içeren başka bir e-posta gönderecekler. Hafta dolmadan bu bağlantıya tıkla, Spotify sana hesabını geri verecek.
Maalesef hayır, hesabınızı sildikten sonra çalma listeleriniz ve kaydedilen müzikleriniz kalıcı olarak kaybolur ve geri yüklenemez.
Hayır, hesabınızı silme işlemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ücretsiz olarak hesabınızı silebilirsiniz.
Hayır, hesabınızı sildikten sonra yeni bir hesap açarsanız, önceki çalma listelerinize ve kaydedilen müziklerinize erişemezsiniz.
İçeriğin hazır — ivmeyi biz verelim
Gerçek takipçi, etkileşim ve izlenme paketleriyle organik büyümeyi hızlandır. Şifresiz işlem, anında teslimat, %100 gizlilik.
Paketleri İncele →