Foursquare tarafından geliştirilen Swarm adlı konum tabanlı sosyal ağ uygulaması, kullanıcıların konumlarını ve deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşmalarına olanak tanıyor. Swarm platformundan ayrılmak ve hesabınızı silmek isteyebilirsiniz.
Bu kapsamlı kılavuzda, Swarm hesabınızı silme sürecine rehberlik edecek, aynı zamanda önemli bilgileri ve sıkça sorulan soruların cevaplarını sunacağız.
Swarm Hesap Silme Linki
Foursquare tarafından üretilen Swarm’ın web sitesinden hesap silme işlemi yapılmamaktadır. Foursquare hesap silme işlemi yapmanız gerekir.
Bu sebeple Foursquare hesap silme linki ile swarm hesabı silinmektedir.
1. Swarm hesap silme link üzerine tıklayınız.
2. Açılan sayfanın en altındaki “Hesabımı sil” butonuna tıklayınız.

3. Onay için şifrenizi giriniz.

4. Foursquare ve swarm hesap silme işleminiz tamamlandı.
Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Aşağıda swarm hesap silme resimli adımlarını anlattık:
1. Swarm hesap silme telefondan uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Profilinize erişmek için ekranın sol üst köşesinde yer alan profil resminize tıklayın.

3. Ayarlara ulaşmak için sağ üstteki “Ayarlar” dişli simgesini arayın.

4. Ayarlar bölümünde sayfayı en aşa kaydırarak “Hesabımı Sil” seçeneğini bulun.

5. Swarm, hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı doğrulamak için Foursquare hesabınıza tekrar giriş yapmanızı isteyecektir.

6. Uygulama, hesabınızı neden sildiğinizle ilgili geri bildirim isteyebilir. Sebep belirtmek tamamen isteğe bağlıdır.
7. Kimliğinizi doğrulamak ve yetkisiz hesap silmeyi önlemek için hesap şifrenizi girin.

8. Şifrenizi girdikten sonra işlemi onaylayın. Hesabınız artık kalıcı olarak silinecek ve tüm check-in geçmişiniz ile hesap verileriniz kaybolacaktır.

9. Swarm da hesap silme işlemi tamamladıktan sonra Swarm uygulamasını cihazınızdan kaldırabilirsiniz.
Swarm Hesap Silme Facebook
Swarm hesabınızı Facebook hesabınıza bağlayarak oluşturduysanız, hesabınızı silmeyi düşünüyorsanız bu bağlantıyı da kontrol etmeniz ve koparmanız önemlidir.
Swarm Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?
Swarm uygulaması hesap dondurma imkanı sunmamaktadır. Hesapta paylaşım yapmayı bırakabilirsiniz fakat hesabı donduramazsınız.
Sadece swarm kalıcı hesap silme yapabilirsiniz. Bu adımları yukarıda anlattık.
Maalesef, Swarm hesabınızı sildikten sonra geri getirmenin bir yolu yoktur. Silme işlemi geri alınamaz, bu nedenle hesabınızı silmeden önce dikkatli olun.
Swarm, foursquare.com hesap silme sonrası tüm check-in geçmişinizi ve hesap verilerinizi kalıcı olarak kaldırır. Bu veriler geri getirilemez.
Evet, silme işleminden sonra aynı e-posta adresini kullanarak yeni bir Swarm hesabı oluşturabilirsiniz. Önceki hesabınızın verileri artık erişilemez olacaktır.
Swarm hesap silme ios, androis, pc işlemi 2 dakika almaktadır. Hesap silme işlemi onaylandıktan sonra foursquare hesap kalıcı silme sağlanır.
Evet foursquare Türkiye'de türkçe dilinde hizmet vermektedir.
İçeriğin hazır — ivmeyi biz verelim
Gerçek takipçi, etkileşim ve izlenme paketleriyle organik büyümeyi hızlandır. Şifresiz işlem, anında teslimat, %100 gizlilik.
Paketleri İncele →