Anında teslimat Şifresiz & güvenli
Instagram’da sepette ekstra %10 indirim
Anasayfa› Blog ›Facebook
Facebook

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

Facebook, günümüzde milyonlarca insanın Sosyal Medya hesaplarını yönettiği popüler bir platformdur. Facebook hesabınızı kullanarak farklı uygulamalara giriş yapmanız mümkündür. Bazen […]

HA
Hakan YILMAZ
23 Haziran 2023 · 4 dk okuma
Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?
%30 indirim Instagram Takipçi Paketi₺149 ₺213 Hemen Başla →

Facebook, günümüzde milyonlarca insanın Sosyal Medya hesaplarını yönettiği popüler bir platformdur. Facebook hesabınızı kullanarak farklı uygulamalara giriş yapmanız mümkündür.

Bazen bu uygulamaların izniniz olmadan bilgilerinize erişimi olabilir veya artık kullanmak istemediğiniz uygulamalar olabilir.

Bu durumda, Facebook ile giriş yapmış olduğunuz uygulamaları nasıl sileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu makalede, Facebook ile giriş yapılan uygulamaları nasıl silineceğini adım adım açıklayacağız.

Facebook ile Giriş Yapılan Uygulamaları Silme Adımları

1. Facebook sağ üst köşeden profil resminize tıklayarak “Ayarlar ve gizlilik“e dokunun.

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

2. Ardından “Ayarlar ve gizlilik” alanından “Ayarlar”a tıklayınız.

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

3. “Ayarlar” alanında sol alandaki menüden “Uygulamalar ve İnternet Siteleri” alanına tıklayınız.

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

4. “Uygulamalar ve İnternet Siteleri” alanında Facebook hesabınız ile bağlantı kurduğunuz tüm platformları listeleyebilirsiniz. “Gör ve Düzenle” alanından platformlar hakkında düzenlemeler yapabilirsiniz. “Kaldır” alanında

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

5. “Kaldır” diyerek platformun Facebook hesabınızdan kaldırılmasını onaylayabilirsiniz.

Facebook İle Giriş Yapılan Uygulamalar Nasıl Silinir?

 

Facebook hesabınızın 'Ayarlar ve gizlilik' bölümünde, 'Uygulamalar ve İnternet Siteleri' seçeneği altında giriş yaptığınız uygulamaları bulabilirsiniz.

Evet, bir uygulamayı sildiğinizde, o uygulamanın Facebook hesabınıza erişimi tamamen sona erer. Uygulama artık Facebook hesabınıza bağlı olmayacak ve bilgilerinize erişemez.

Hayır, bir uygulamayı sildikten sonra geri almak mümkün değildir. Uygulamayı tekrar kullanmak isterseniz, yeniden kurmanız gerekecektir.

Hayır, bir uygulamayı silmek Facebook hesabınızı etkilemez. Sadece o uygulamanın Facebook hesabınıza erişimi sonlanır, diğer Facebook özelliklerinizi etkilemez.

\n

2026 Güncel Facebook Rehberleri

\n

JUNTIRE İLE BÜYÜ

İçeriğin hazır — ivmeyi biz verelim

Gerçek takipçi, etkileşim ve izlenme paketleriyle organik büyümeyi hızlandır. Şifresiz işlem, anında teslimat, %100 gizlilik.

Paketleri İncele →

Büyüme taktiklerini kaçırma

Haftalık sosyal medya ipuçları ve Juntire'a özel indirimler e-postana gelsin.

İçindekiler
Instagram Takipçi₺149 ₺213 · %30 indirim
Sipariş Ver
WhatsApp Destek